обратная
связь
× Спасибо за обращение.

Мы перезвоним вам в ближайшее время для оформления заказа

Согласие на обработку персональных данных

Згода на обробку персональних даних

відвідувачів веб-сайту https://shop.kyivstar.ua

 

Веб-сайт https://shop.kyivstar.ua та його складові веб-сторінки (надалі разом – "сайт") надаються Приватним акціонерним товариством «Київстар» (надалі – "Київстар", в тому числі "ми" і под).

Київстар дбає про захист персональних даних, що можуть надаватись відвідувачами і користувачами сайту (надалі – "вами", "ви", "ваші", "ваш" і под.) під час ознайомлення, перегляду чи огляду, підбору та/або вибору та/або замовлення будь-якого товару та/або послуги, їх оплати чи замовлення доставки, заповнення, складання чи направлення Київстару засобами сайту будь-якого іншого звернення, опитування, замовлення, підтвердження, відповіді, повідомлення та інше.

Використовуючи сайт ви надаєте Київстару згоду на обробку персональних даних та гарантуєте, що всі надані вами дані є достовірними та коректними. Будь ласка, уважно прочитайте цю згоду – у ній пояснюється ваші права та як ми оброблятимемо ваші персональні дані. Надання вами Київстару згоди на обробку персональних даних також може бути здійснено засобами сайту шляхом вчинення вами інших конклюдентних дій на сайті, наприклад таких як заповнення чи відправлення заповненої форми, замовлення або підтвердження замовлення, проходження опитування, надання зворотного зв’язку, запиту рекомендації чи зворотного дзвінку, а також шляхом вчинення інших відповідних дій, про що ви будете окремо проінформовані інструментами сайту у кожному відповідному випадку. Якщо ви не погоджуєтеся надати згоду на обробку персональних даних або не маєте добровільного волевиявлення щодо надання Київстару дозволу на обробку персональних даних, будь ласка, утримайтеся від користування сайтом та закрийте його. У випадку продовження використання сайту є підтвердженням надання Київстару вашої згоди на обробку персональних даних.

Ми можемо час від часу на сайті надавати і розміщувати посилання на веб-сайти та веб-сторінки третіх осіб, які, як ми вважаємо, можуть вас зацікавити. Якщо ви переходите за таким посиланням, важливо щоб ви пам'ятали, що третім особам ваша згода на обробку персональних даних також може бути необхідна. Будь ласка, перш ніж надавати будь-які персональні дані третім особам засобами їх веб-сайту та веб-сторінок, ознайомтеся з умовами відповідних згод – Київстар не несе відповідальність за дії третіх осіб, у тому чіслі їх веб-сайти і веб-сторінки.

За цією згодою ваші персональні дані обробляються у базі персональних даних Київстар з метою:

обслуговування та інформування відвідувачів та користувачів сайту, обслуговування споживачів; забезпечення реалізації адміністративно-правових відносин, відносин у сфері господарської діяльності, відносин у сфері торгівлі, фінансових та банківських послуг, страхових послуг, надання телекомунікаційних послуг, податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського та податкового обліку; комунікації та взаємодії із вами, направлення розсилок, формування та надання спеціальних та інших пропозицій, як засобами сайту так і іншими засобами зв’язку, включаючи e-mailSMS, будь-які застосунки, чат-боти та інше програмне забезпечення, що використовується Київстар в його діяльності; організація та проведення маркетингових і рекламних кампаній, акцій, розпродажів тощо; укладення та виконання договорів та інших правочинів, у тому числі реалізації прав та виконання обов’язків сторін, що випливають з відповідного правочину та вимог чинного законодавства; вивчення попиту та проведення опитування, індивідуалізації пропозицій щодо товарів та послуг, проведення дослідження (маркетингові дослідження, дослідження ринку тощо), стимулювання попиту та збуту; збору технічної, статистичної та іншої інформації щодо роботи сайту і окремих його елементів, в т.ч. для впровадження нових інструментів та функціоналу сайту, виправлення помилок і усунення недоліків, а також з метою використання в наукових та статистичних цілях в узагальненій та/або анонімній формі; фіксування та зберігання історії ваших відвідувань, запитів, замовлень, дій, обслуговування, направлених скарг та пропозицій, тощо; моніторингу та покращення якості наданих вам послуг, замовлених чи придбаних товарів і послуг, розгляд по суті і вирішення ваших скарг та пропозицій; інформування про пропозиції, товари та/або послуги третіх осіб, проведення ними рекламних та інших заходів, надання спеціальних пропозицій тощо.

Склад та обсяг персональних даних, що можуть бути включені до зазначеної вище бази персональних даних:

  • прізвище, імя, по батькові;
  • відомості про засоби зв’язку (поштова адреса, абонентський номер, адреса електронної пошти тощо);
  • дата народження, місце проживання, стать, зображення;
  • паспортні дані: серія та номер, дата видачі тощо;
  • інші дані про факти та обставини, які характеризують особу як споживача товарів (дані щодо покупок, споживчі звички, вподабання тощо).

Ви погоджуєтесь з тим, що Київстар має право передавати ваші персональні дані третім особам, зокрема: ТОВ "Проторія", АТ "ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК", АТ "АЛЬФА-БАНК", АТ "БАНК ФОРВАРД", АТ "УКРСИББАНК", АТ КБ "ПРИВАТБАНК", ТОВ "ПОСТ ФІНАНС" та іншим фінансовим установам; страховим компаниям; ТОВ "НОВА ПОШТА", ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "МІСТ ЕКСПРЕС", ТОВ "ДЕЛФАСТ", АТ "УКРПОШТА" та іншим компаніям зв’язку, кур’єрським службам, перевізникам; а такох іншим компаніям, що залучені/взаємодіють із Київстаром з відповідною метою, зокрема однією з тих, що визначені вище.

Ваші персональні дані також можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України виключно на підставах та в порядку, встановленому законодавством України.

Обробка ваших персональних даних здійснюється протягом часу, який обумовлено метою, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах Київстар з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

Відкликання згоди на обробку персональних даних може бути здійснено вами шляхом направлення відповідного розпорядження в простій письмовій формі на адресу Київстар після проведення попередньої ідентифікації вас з боку Київстар з метою уникнення неавторизованого запиту. У разі такого відкликання вами згоди на обробку персональних даних ви повністю приймаєте та погоджуєтесь із можливими наслідками, а саме:

  • припинення приймання, оброблення та виконання будь-яких ваших замовлень, звернень тощо, якщо це не можливо виконати без вашої дійсної згоди наданої Київстар на обробку персональних даних;
  • видалення або припинення функціонування профіля клієнта, у разі неможливості його супроводу без обробки персональних даних в базі персональних даних.

Київстар вживає необхідних організаційних та технічних заходів для захисту персональних даних від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб. Місце зберігання та обробки персональних даних знаходиться за адресою місцезнаходження Київстар, а саме: місто Київ, вул. Дегтярівська, 53.

Ваші права

Ви, як суб'єкт персональних даних,  маєте такі права, що врегульовані Законом України «Про захист персональних даних»:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Інші умови

Ви маєте право на одержання будь-яких відомостей про себе, пов'язаних з вашими персональними даними, за умови зазначення прізвища, ім'я та по-батькові, місця проживання (місця перебування) і реквізитів документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає відповідний запит Київстару, крім випадків, визначених законодавством України.

 

Ця згода розміщена на сайті Київстар за адресою:

https://shop.kyivstar.ua/ua/policy  

 

067 650 53 00 или
0 800 305 300 бесплатно в пределах Украины
Для стационарных телефонов: 044 390 33 05
Перезвоните мне или написать нам в форму обратной связи Онлайн чат