зворотний
зв’язок
× Дякуємо за звернення.

Ми зателефонуєм вам найближчим часом для оформлення замовлення

Згода на обробку персональних даних

Реєструючись у сервісі на сайті https://shop.kyivstar.ua (заповнюючи форму і т.д), відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року, № 2297-VI, Ви надаєте згоду ТОВ «ПРОТОРІЯ» на обробку Ваших персональних даних у електронних базах підприємства; передачу зазначених персональних даних третім особам з метою, визначеною в цьому документі; обробку персональних даних в господарських та статистичних цілях; зберігання їх не менше строку позовної давності (3 роки) з моменту надання Вами згоди.

Одночасно Ви підтверджуєте, що Вас належним чином повідомлено про:

  1. Володільця персональних даних - ТОВ «ПРОТОРІЯ» (місцезнаходження: бульвар Дружби народів, 14-16, м.Київ), який забезпечує належний захист персональних даних відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» у електронних базах споживачів;
  2. Склад та зміст персональних даних, на обробку яких Ви надаєте цю згоду, а саме: прізвище, ім’я, по батькові, особистий абонентський номер телефону, електронна пошта, місце проживання, код платника податків, серія та номер паспорту, дата видачі паспорту, дату народження, стать, місце проживання
  3. Ваші права, передбачені статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних», зокрема, на доступ до своїх даних, отримання відповіді з питань обробки персональних даних, пред’явлення на адресу підприємства або «гарячу лінію» письмової вмотивованої вимоги щодо зміни або знищення своїх персональних даних тощо;
  4. Мету обробки персональних даних, що полягає в: обробці та виконанні Вашого замовлення, укладенні договору купівлі-продажу, розгляді заявки на отримання банківського кредиту, маркетингових, рекламних цілях;
  5. Третіх осіб, яким можуть передаватися Ваші персональні дані, а саме: ПрАТ «Київстар», ПАТ "ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК", АТ "АЛЬФА-БАНК", ПАТ "БАНК ФОРВАРД", АТ "УКРСИББАНК", АТ КБ "ПРИВАТБАНК", інші фінансові установи, які кредитують споживачів; ТОВ "НОВА ПОШТА", ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "МІСТ ЕКСПРЕС", ТОВ "ДЕЛФАСТ", ТОВ "ПОСТ ФІНАНС", «УКРПОШТА» та інші компанії-перевізники, державні органи України у визначених законодавством випадках;
  6. Зміст Політики конфіденційності, розміщеної на сайті https://shop.kyivstar.ua/policy.
067 650 53 00 або
0 800 305 300 безкоштовно в межах України
Для стаціонарних телефонів: 044 390 33 05
Передзвоніть мені або написати нам в форму зворотного зв’язку Онлайн чат